Innovatieve Schoonmaak Oplossingen

Innovatieve Schoonmaak Oplossingen​

Spillz levert innovatieve reinigings- en hygiënische oplossingen voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij streven ernaar om samen te werken met partners, producenten en fabrikanten die op zoek zijn naar oplossingen om het reinigen sneller, gemakkelijker en effectiever te laten verlopen.

Onze producten maken het reinigen van openbare toiletten aanzienlijk productiever en effectiever dan welke conventionele methode dan ook

Reinigen op hoogte is moeilijk en kan duur zijn, SpaceVac-systemen stellen u in staat om sneller en veiliger te reinigen dan ooit tevoren.

AutoVac Stretch™ is een eenvoudig, snel reinigingssysteem voor grote harde oppervlakken zoals gangen, cafetaria’s, magazijnen, fitnessruimtes, supermarkten  en meer. 

Referenties:

Kaivac ontwikkelt wetenschappelijk geteste reinigingssystemen die de gezondheid van bezoekers van gebouwen beschermen en daarnaast ook het effect van schoonmaakmethoden sterk verbeteren.

Kaivac’s NoTouch systemen reinigen toiletten- en overig sanitair door combinatie van automatische toevoeging van reinigingsmiddelen, afspoeling met schoonwater en volledige opzuiging van water en vuil. De Omniflex lijn is net als Lego, gemakkelijk aan te passen om in de dagelijkse schoonmaakbehoeften te voorzien.

Er is altijd een Kaivac systeem dat aan uw specifieke wensen voldoet; van het schoonmaken van dierenkennels, tot grote magazijnen tot kantoren en nog veel meer.

Onze Spacevac reinigingssystemen zijn revolutionair te noemen op het gebied van indoor – en outdoor reiniging. Ze zorgen ervoor dat werknemers veilig en gemakkelijk vanaf de grond op grote hoogtes kunnen schoonmaken. Dit betekent dat er geen steigers, ladders of schaarliften hoeven te worden ingezet.

Spacevac biedt een ruime keuze aan innovatieve systemen voor het reinigen van indoor-, outdoor, ATEX- en Voedselverwerkende omgevingen met een uitgebreide keuze aan buizen, accessoires en hulpmiddelen.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief!